Хотели на верига Vasia Hotels - Ambotis Bulgaria

Хотели от веригата Vasia Hotels

Ambotis Holidays предлага  хотели, включени във веригата Vasia Hotels на остров Крит. Vasia Hotels  гарантира високо качество на обслужване, комфортни стаи и прекрасна храна.

Тази верига е представена от 3 хотела: Vasia Sentido Resort & Spa 5*, който предлага всички необходими условия за прекарването на незабравима почивка, както за младите двойки, така и за семейства с деца; Zephyros Beach Boutique 4*, разположен на великолепния пясъчен бряг в селището Сталида; и Vasia Ormos 3+*, който се намира в близост до романтичния град Агиос Николаос и се препоръчва за младежки и романтични почивки.

 

Остров КРИТ

VASIA SENTIDO RESORT & SPA 5*

Просторният комплекс Sentido Vasia Resort & Spa се намира в живописното рибарско селище Сиси, точно над малък скалист залив. Трансферът от летището на Ираклион отнема не повече от час. Хотелът е с изглед към Егейско море и величествената планина Ласити. На разположение на гостите са 280 стаи, които се поддържат в отлично състояние: двойни или тройни стаи с изглед към градината или басейна, по-просторни супериорни стаи, суити с отделни спални и всекидневни, разделени от плъзгаща се врата с изглед към градината или морето, фамилни стаи с две спални за семейства, с капацитет до 5 души и стаи със самостоятелни басейни за луксозна почивка. Сред голямата зелена площ на хотела е разположени напълно оборудвана спортна зала и СПА център. Тук се провеждат анимационна програма с дневни спортни събития и вечерни забавления.

Хотелът предлага възможности за хранене по програмите HB и Al в основния ресторант Dionysos с богат бюфет, а-ла-карт ресторант "Pelagos" със средиземноморска кухня и "LaTrattoria" с италианска кухня и гурме "1996". Програмата „All Inclusive“ е на много високо ниво и предлага както местни, така и някои международни алкохолни напитки.

На 100 м от хотела има малък плаж, но гостите имат възможност да посетят и платения плаж Bufos, който се намира на 1.5 км от хотела с организиран трансфер (4 пъти на ден). Шезлонгите и чадърите на плаж Bufos са срещу заплащане - 4 евро на човек на ден. Хотел Sentido Vasia Resort&Spa в категория 5* е един от най-добрите в ценовата си категория на остров Крит.

ZEPHYROS BEACH BOUTIQUE 4* 

Хотелът се намира в селището Сталида. Това очарователно място има изглед към Егейско море, заобиколено е от  красотата на критската природа и е в близост с туристически атракции. Хотел Zephyros Beach Boutique 4 * е разположен на първа линия, с  директен достъп до златния пясъчен плаж с полегат вход към морето и прекрасна гледка към Егейско море. Хотелът предлага изхранване по програма HB (закуска и вечеря). На разположение на гостите са 120 стаи и а-ла-карт ресторант "86 St John Str" със средиземноморска кухня (срещу допълнително заплащане). Хотелът се препоръчва за младежи и двойки и се отличава с висококачествени услуги и храна.

VASIA ORMOS 3+* 

Hotel Vasia Ormos 3*+ се намира в град Агиос Николаос, само на 1,5 км от центъра на града, на остров Крит, срещу приказен залив. Агиос Николаос е известен със своя уникален климат, живописни пейзажи и девствени плажове. Хотелът приема само гости на възраст над 14 години (само за възрастни). Hotel Vasia Ormos 3*+ предлага изхранване по програма HB (закуска и вечеря) в основния ресторант “Thalatta” с богата селекция от международни ястия и тематични вечери на италианска, азиатска, американска или индийска кухня. Хотелът разполага с а-ла-карт ресторант "Кристал" със средиземноморска кухня (срещу допълнително заплащане). Хотелът се препоръчва за младежи и за романтични двойки.

Хотелите включени във веригата Vasia Hotels предлагат на своите гости най-добрите условия за комфортна почивка на най-изгодни цени.

Body END + JIVOSITE