Семейная программа Mövenpick Family - Ambotis Bulgaria

Семейна програма Mövenpick Family

Kites.jpg

Глобалната програма Mövenpick Hotels & Resorts ще остави незабравими спомени за Вашето семейство, които ще помните цял живот.

Веригата Mövenpick Hotels & Resorts стартира нова програма Mövenpick Family, която помага на родителите да се освободят от стреса и ще им даде възможност да обърнат внимание на това, което има най-голямо значение – семейството. 

Как работи?

1. «Необходимост и удобства за детето» – детска количка, устройство за затопляне на шишето, детска ваничка, маса за детския тоалет, преносимо креватче и много други удобства, само на един клик. Всичко това можете да поръчате още с пристигането си безплатно. 
2. Никой родител не желае по време на отпуска си да се безпокои за такива неща като маса за повиване в стаята си или в общите части, услуги на бавачка, детски канали по телевизията … В Mövenpick Hotels & Resorts всички тези услуги са на разположение на родителите.
3. В новите клубове  «Little Birds» за деца на възраст от 2 до 12 години са създадени специални развлекателни програми като: кулинарни курсове, културни мероприятия, запознаване с околната среда. И най-важното е, че клубовете дават възможност да забавленията да се споделят с родителите.
4. «Power Bites» това е меню с полезни и забавни ястия – от „гъсеници“ от домати и плодов „змей“ до оризов „лъв“.

Club.jpg

Body END + JIVOSITE