Договори и документи - Ambotis Bulgaria

Договори и документи

Документи

За реализацията на туристически продукти и услуги на туроператора Ambotis Holidays се изисква сключване на договор.

Агентски договор се изтегля от личния акаунт:

  1. За да направите това, трябва да влезете в личния си акаунт като използвате потребителското име и паролата, издадени при регистрацията.
  2. Отидете на "Промяна на данните на агенцията". Проверете коректността на данните, в случай на необходимост от промени, направете промените и кликнете върху "Запазване".
  3. Отидете на "Печат на договор и допълнително споразумение".

Агентски договор - кликнете върху бутона "Добави", ще се появи изскачащ прозорец "Проверка на коректността на попълване на данните", ако всичко е правилно, кликнете върху "Данните се попълват правилно, продължете". Договорът за агенцията ще бъде автоматично генериран и изтеглен. Ако изтеглянето не е станало, кликнете върху бутона "Изтегляне".

Ако данните са неправилни, направете промени и кликнете върху „Запазване“. След това отидете на "Печат на договора" и повторете действията, като изберете "Данните се попълват правилно, продължете."

Изпращане на оригинални документи

Оригиналният Агентски Договор в два екземпляра трябва да бъде изпратен в офиса в рамките на 10 работни дни до пощенския адрес: 1000 София, ул. Стара Планина 8-10, офис 6 «Амботис Холидейз България».

Ако по някаква причина има забавяне при подаване на оригиналните документи, моля да ни уведомите за това по имейл dogovor@ambotis.bg

Промяна на реквизити

В случай на реорганизация, промяна на ЕИК и т.н. се подписва нов Агентски договор/споразумение, издава се ново потребителско име и парола от личния профил. Платените заявки/резервации от стария Личен профил не се прехвърлят.

Ако се променят банковите реквизити, е необходимо задължително да се информира туроператора в рамките на 5 работни дни, като се състави информационно писмо с подпис на ръководителя и печат на организацията, в което се посочват точно кои данни са се променили. Информационното писмо се изпраща на dogovor@ambotis.bg , след което се изпраща оригиналното писмо на адрес: 1000 София, ул.Стара Планина 8-10, офис 6 «Амботис Холидейз България».

Подписаният Агентски Договор в този случай не се подновява.

Образци на документи

Body END + JIVOSITE