Договори и документи

Документи

За реализацията на туристически продукти и услуги на туроператора Ambotis Holidays се изисква сключване на договор.

Агентский договор се изтегля от личния акаунт:

  1. За да направите това, трябва да влезете в личния си акаунт като използвате потребителското име и паролата, издадени при регистрацията.
  2. Отидете на "Промяна на данните на агенцията" Проверете коректността на данните, в случай на промени, направете промени и кликнете върху "Запазване".
  3. Отидете на "Печат на договор и допълнително споразумение"

Агентский договор - кликнете върху бутона "Добави", ще се появи изскачащ прозорец "Проверка на правилността на попълване на данните", ако всичко е правилно, кликнете върху "Данните се попълват правилно, продължете." Договорът за агенцията ще бъде автоматично генериран и изтеглен. Ако изтеглянето не е станало, кликнете върху бутона "Изтегляне".

Ако данните са неправилни, направете промени и кликнете върху „Запазване“. След това отидете на "Печат на договора" и повторете действията, като изберете "Данните се попълват правилно, продължете."

Изпращане на оригинални документи

Оригиналният Агентский Договор в 2 екземпляра трябва да бъдат изпратени в офиса в рамките на 10 работни дни до пощенския адрес: 1000 София ул.Стара Планина 8-10 офис 6 «Амботис Холидейс България».

Ако по някаква причина има забавяне при подаване на оригиналните документи, моля да ни уведомите за това по имейл dogovor@ambotis.bg

Промяна на реквизити

В случай на реорганизация, промяна на ИНН и т.н. подписва се нов Агентский договор/споразумение, издава се новото потребителско име и парола от личния профил. Платените приложения от стария Личен профил не се прехвърлят.

Ако се променят банкоски реквизити , задължително е необходимо да се информира туроператорът в рамките на 5 работни дни, като се състави информационно писмо на подпис на ръководителя и печата на организацията, в който се посочват точно кои данни са се променили. Събраното информационно писмо се изпраща на dogovor@ambotis.bg , след което се изпраща оригиналното писмо до адрес: 1000 София ул.Стара Планина 8-10 офис 6 «Амботис Холидейс България».

Подписания Агентский Договор в този случай не се подновява.

Образци на документи